Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Este fenomenală! O fetiţă de opt luni are atâta păr că a ajuns dependentă de coafor - FOTO

Este fenomenală! O fetiţă de opt luni are atâta păr că a ajuns dependentă de coafor - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Primrose Autumn Loveridge de opt luni, din Somerset, Marea Britanie, a devenit vedetă pe Internet după ce mama ei Beccy May Cooper, 29 de ani, a postat câteva poze cu ea. Micuţa are o ditamai coama de păr de 15 cm lungime şi are nevoie de tratament special pentru a-l aranja cât de cât.

Primrose, a venit pe lume la finele lui 2017 şi doctorii au fost şocaţi când au văzut că nou-născutul avea o ditamai podoaba capilară când a ieşit din burtica mamei ei. După doar o lună, părul negru al micuţei a luat proporţii, iar mama acesteia Beccy May Cooper a ajunbs să fie oprită pe stradă de necunoscuţii care voiau să îşi facă poză cu bebeluşul păros.

Când o spală pe cap, Beccy este obligată să folosească pe lângă şamponul de bebeluşi, un balsam special, un ulei de păr şi să îi descâlcească părul cu peria în timp ce o usucă sub un jet puternic de aer cald. După ce a postat câteva fotografii cu micuţa care abia dacă rosteşte „gu-gu, ga-ga şi ma-ma”, Primrose Autumn a ajuns să pozeze pentru 20 de companii cu produse pentru bebeluşi. Pe lângă faptul că este cel mai tânăr fotomodel din lume, Primrose şi-a câştigat o poreclă demnă de profesionişti în rândul fotografilor din agenţiile publicitare. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani