Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Era un copil sărac de la țară, iar astăzi e mare vedetă în România. „Eu am trăit în pădure și mergeam cu vaca pe camp”

Era un copil sărac de la țară, iar astăzi e mare vedetă în România. „Eu am trăit în pădure și mergeam cu vaca pe camp”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Moroșanu a vorbit despre copilăria și adolescența sa și a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Pugilistul nu a trăit în puf și nici traseul său până în frunte nu i-a fost presărat cu petale de trandafir, însă se poate mândri cu o familie minunată și o soție frumoasă alături.

Cătălin Moroșanu, poreclit Moartea din Carpați, a mărtusit că își dorește să se retragă peste doi ani și să înființeze o academie de arte marțiale, totodată, dorindu-și să devină și tată, din nou. Acesta a vorbit despre soția sa, Georgiana, pe care o cunoaște încă din adolescență, din vremurile grele: „Eu și soția mea suntem împreună de 16 ani. Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani, de când amândoi eram virgini. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Sunt norocos că am cunoscut-o și că mi-a dăruit o fetiță. Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, pentru că știe cât de multe sunt sacrificiile. Știa că o să lipsesc de acasă. Ea acum e medic stomatolog și îmi doresc să se realizeze. Tot timpul ne-am împins unul pe altul. Respect femeia datorită a două femei: mama și soția mea. Visul meu este să fac o academie a artelor marțiale, să vină toți copiii, să creștem, să schimbăm destine: Templul artelor marțiale. Vreau să mai lupt doi ani, ultimele patru meciuri vreau să fie în România pentru fanii mei. Și mai vreau să facem un copil.” – a declarat Cătălin Moroșanu la emisiunea Acces Direct.

Cătălin Moroșanu, care anul acesta va împlini 34 de ani, și soția sa, Georgiana, au împreună o fetiță, pe Natalis, în vârstă de 5 ani. Vezi mai multe imagini cu Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu, în galeria foto! Cât despre copilăria sa, Cătălin Moroșanu a declarat: „Eu am trăit în pădure, mergeam cu vaca pe câmp. Am salvat și un copil de la înec când aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilărie, de pădure, și mi-a venit chestia asta în cap. Citeam pentru capacitate. Copilul a început să plângă. M-am dus în apă și l-am prins de mânuță. Avea ochii deschiși și mult mâlc printre dinți și așa…și i-am făcut respirație gură la gură. Te ții de nas și bagi respirație. Copilăria pe care am avut-o la cămin m-a călit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept, a fost dorința mamei. În anul doi de facultate m-am ocupat de kickboxing. După șase luni, m-a luat antrenorul meu și mi-a spus: «Măi, Cătăline, tu ai să ajungi mare campion». Mie mi-a venit să râd. Apoi m-a luat la o preselecție la Constanța și l-am bătut pe ăla cu care am intrat în ring.” – a rememorat sportivul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani