Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
E oficial: Loredana Chivu, condamnată! Obligată la 220 de ore de muncă pentru comunitate!

E oficial: Loredana Chivu, condamnată! Obligată la 220 de ore de muncă pentru comunitate!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Loredana Chivu, iubita lui Leo de la Strehaia, a fost trimisa la matura! Nu de "Printul tiganilor", ci de judecatori, care au decis ca blonda trebuie sa presteze 220 de ore in folosul comunitatii intr-o comuna din Dambovita.
 
Iubita lui Leo nu a platit o amenda, iar autoritatile din Lunguletu, localitatea din Dambovita unde s-a nascut, au cerut instantei sa o oblige pe bomba sexy sa presteze munca in folosul comunitatii. „Loredanei" nu i-a pasat, a preferat si dupa ce actiunea a fost introdusa in instanta sa nu plateasca, iar zilele trecute magistratii de la Judecatoria racari au dat verdictul.

„Admite cererea. Dispune inlocuirea sanctiunii amenzii aplicata intimatei Chivu Loredana prin procesele verbale indicate in cerere cu sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii, in comuna Potlogi, jud Dambovita, pe o perioada de 220 ore", se arata in decizia instantei.

In vara acestui an, vedeta a fost oprita de un echipaj al Politiei Rutiere, insa nu a putut prezenta carnetul de conducere, din cauza ca iubita lui Leo de la Strehaia avea permisul suspendat, infractiune in urma careia tanara ar putea ajunge dupa gratii, pedeapsa in astfel de cazuri fiind de trei ani de inchisoare. Sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani