Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Daniela Crudu este persecutată de Mihai Costea. De frică nici măcar nu-și mai salută vecinii și iese cu câinele doar noaptea

Daniela Crudu este persecutată de Mihai Costea. De frică nici măcar nu-și mai salută vecinii și iese cu câinele doar noaptea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Nu mai este pentru nimeni un secret ca relatia dintre Daniela Crudu si Mihai Costea nu este una bazata pe incredere. Cel putin din partea fotbalistului care o persecuteaza de-a dreptul pe bruneta, in ciuda faptului ca aceasta nu-i mai da niciun motiv.

Atat de traumatizata este Daniela Crudu de relatia pe care o are cu Mihai Costea incat prietenii sustin ca s-a schimbat radical. Si nu neaparat in bine, tinand cont ca, pana sa se cupleze cu sportivul, asistenta tv era o fire sociabila, comunica cu toata lumea si se amuza cu toti cunoscutii.

De ceva vreme insa, Daniela de abia daca mai raspunde la telefon, asta celor care fac cu greu rost de numarul ei, tinand cont ca il schimba frecvent. Cu prietenele de abia daca se mai vede, iesirile in cluburi si cafenele s-au rarit considerabil, iar aparitiile sale fie la evenimente, fie la prezentarile de moda, nu mai sunt deloc la ordinea zilei.

Chiar si asa, Crudu si-a mai gasit pe cine sa se "razbune". Sau mai bine zis, de teama ca sa nu cumva Nila sa interpreteze cumva vreun simplu gest de-al ei, bruneta a decis sa nu mai socializeze nici macar cu vecinii. De cand s-a mutat cu Mihai, asistenta TV s-a schimbat radical din punct de vedere al bunelor moravuri. Cu alte cuvinte, conform surselor noastre, Daniela nu mai da buna ziua nici macar vecinilor.

Atunci cand iese cu cainele, bruneta asteapta de obicei sa se insereze, tocmai pentru ca zona sa nu fie populata, iar aria de plimbare este una foarte restransa.

Atat de traumatizata este de gandul ca orice gest ar putea isca vreo cearta incat, in momentul in care un vecin care o recunoaste de la televizor vine sa o salute, bruneta nu stie cum sa faca imediat cale intoarsa. In cazul in care, prinsa la mijloc, nu poate scapa de salut si de schimbatul catorva cuvinte, Crudu sta cu ochii pe fiecare masina care se opreste, de teama ca nu cumva din ea sa coboare iubitul ei.

Daniela si Mihai sunt impreuna de cativa ani si in ciuda certurilor si despartirilor dintre ei, cei doi inca au o relatie si locuiesc impreuna. Cu toate ca bruneta a facut tot posibilul sa-i demonstreze iubitului ei ca s-a schimbat radical, sportivul mai are inca anumite retineri. Sursa: antena3.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani