Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Daniela Crudu e îngrozită! A ajuns de urgență la spital! Medicii au decis să intre imediat în sala de operații

Daniela Crudu e îngrozită! A ajuns de urgență la spital! Medicii au decis să intre imediat în sala de operații

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Daniela Crudu este ingrijorata, deoarece o persoana draga ei a fost internata de urgenta in spital si operata. Ciprian Azoitei, concurent in emisiunea Burlacita, a fost transportat de urgenta la spital. Tanarul a fost luat cu salvarea de acasa si in scurt timp medicii l-au bagat in sala de operatie.

Tanarul a stat cateva zile internat in spital

Ciprian, care este favoritul Danielei, a suferit o interventie chirurgicala, dupa ce doctorii au stabilit ca avea peritonita. „Mi-am revenit cu greu, iar dacă cineva mi-ar fi spus ca voi fi operat ieri, nu as fi crezut! Sănătatea este cea mai importanta! Multumesc tuturor doctorilor Care au avut grija DE mine, anesteziști Și doctor rezidenți! Mulțumesc Dr chirurg Lazar Caius.”, marturisit Ciprian.

Ciprian Azoiței este înnebunit după Daniela Crudu

Concurentul din emisiunea „Burlacita” a fost operat in Timisoara, unde alaturi i-a avut pe cei drahi. „Îmi pare rău că nu pot răspunde tuturor celor care s-au gândit la mine, sau măcar au fost îngrijorați de sănătatea mea, fie ca au făcut-o telefonic, fie prin alte mijloace de socializare, va pot spune ca am fost operat în regim de urgenta ieri, de o peritonita acuta grava, ca sunt mai bine azi, dar ca de fapt nu este nimeni lângă tine în astfel de momente grele în afara de Familie! Va multumesc pentru gândurile bune oricât ar fi ele de superficiale! De acum înainte voi încerca să îmi dau seama cu adevarat cine îmi este prieten cu adevarat și cine îți este alături când ai momente de încercare, și am ajuns la concluzia ca doar Familia!”, a conchis Ciprian.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani