Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum s-a schimbat viața de cuplu a Andei Adam. „Adică efectele sunt rele”

Cum s-a schimbat viața de cuplu a Andei Adam. „Adică efectele sunt rele”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Anda Adam a explicat cum s-a schimbat viața sa de cuplu în ultimii ani. Anda este căsătorită cu Andrei Sorin, cel care în urmă cu doi ani a avut probleme cu legea. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Evelin. Aceasta recunoaște că viața ei de cuplu a trecut prin transformări în ultima perioadă de timp.

„Viața de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puțin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinții trebuie să fie și soț-soție înainte de a fi părinți, și pentru că acel copil pe care îl aduci în viața ta are nevoie de ambii părinți în continuare.

Dacă neglijezi foarte tare viața de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinți, adică efectele sunt rele. Noi de aia am și luat o bonă. Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi și ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la ușă și predam ștafeta, veneam eu și pleca el, venea el și plecam eu. Și cu vecinii ne întâlneam mai des.

Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiți că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a explicat Andra Adam într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani