Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cosmin Seleși s-a accidentat grav la Asia Express. „O durere pe care n-am simțit-o în viața vieților mele”

Cosmin Seleși s-a accidentat grav la Asia Express. „O durere pe care n-am simțit-o în viața vieților mele”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Concurenții de la Asia Express parcurg, în ediția de luni, ultima etapă a cursei din Sri Lanka către farul din Colombo. Dar oboseala, stresul și efortul susținut își spun cuvântul, mai ales în cazul lui Cosmin Seleși, care s-a accidentat grav la un picior, în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale.

Dar chiar și așa, Cosmin și-a dorit și a încercat să continue cursa, însă totul era deja compromis pentru el. „Te simți neputincios într-o astfel de situație”, a spus Șerban Copoț, despre starea coechipierului său. Totul s-a întâmplat în timpul cursei pentru imunitate, disputată între echipa Seleși-Copoț și Jojo-Ipate.

O simplă probă i-a dat mari bătăi de cap lui Cosmin Seleși, care s-a ales cu o accidentare destul de serioasă. „Am avut impresia că mi-a băgat cineva un cuțit de la genunchi până în fesier. Am crezut că e cârcel. Am tras cu praștia și atunci, mamă, a început să doară. N-am mai putut. Mi s-a tăiat tot. Mă ardea într-un hal. (…) Oribil. Și cald. Și toată lumea în jurul meu. Aveam impresia că n-am aer. Oribil. Oribil! (…) Când apăsa și ajungea la un punct anume, explodam de durere. O durere pe care n-am simțit-o în viața vieților mele”, a mărturisit Cosmin Seleși la Asia Express, emisiune difuzată de Antena 1. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani