Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Celia spune tot despre căsnicia ei. „Mi-a cerut subtil să renunț la carieră”

Celia spune tot despre căsnicia ei. „Mi-a cerut subtil să renunț la carieră”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cântăreața Celia a oferit amănunte din mariajul său. Artista a spus deschis cum este relația cu partenerul ei de viață.

Artista a fost prezentă la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars, unde a făcut declarații despre mariajul ei și despre relația cu partenerul de viață, australianul Ardeli, împreună cu care are un băiețel foarte simpatic, care se numește Angelo.

„Am nunta de lemn! Vrem să ne punem puțin în ordine viața, pentru că am fost puțin bulversați de evenimentele care au avut loc în viața noastră, moartea tatălui socru, sarcina mea pierdută, dus-întorsul ăsta în România, Timișoara, Deva, nu mai știm unde ne este casa. Avem cinci case, nu mai știi exact unde îți e casa; e bine așa, să îți faci traiul undeva…

… Avem probleme, să ne punem afacerile în ordine și să îmi fac și eu piesele astea. Și, pentru că muncim fiecare, intervine lucrul acesta că stăm departe unul de altul. Nu sunt geloasă și nu cred că e sănătos pentru o relație și pentru o căsnicie, să stai departe unul de altul. Zice că familia trebuie să fie mereu unită. Am făcut sacrificii amândoi. În Australia nu prea avem treburi…el încă mai trage către Australia, acolo e și mama lui…„, a declarat Celia, conform spynews.ro.

„Mi-a cerut soțul meu, subtil, să renunț la carieră, pentru a fi mai mult lângă el”, a mai spus vedeta.

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani