Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița Namiko!

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița Namiko!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Ibacka și soțul ei și-au botezat sâmbătă, 25 mai 2019, fetița. Atât micuța creștină Namiko, dar și părinții ei au strălucit în ținutele superbe pregătite pentru această zi importantă din familia lor. Majda Aboulumosha, Răzvan Fodor și soția lui, Irina, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, s-au numărat printre invitații de la petrecerea încinsă după ceremonia religioasă.

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Așa cum a declarat luna trecută Andreea Ibacka, micuța prințesă creștinată, dar și părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka, potrivit cancan.ro.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie. Distracție placută!!”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani