Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Brigitte Pastramă l-a făcut cu ou şi oţet pe fostul iubit! „Eu l-am făcut să pară ceea ce este”

Brigitte Pastramă l-a făcut cu ou şi oţet pe fostul iubit! „Eu l-am făcut să pară ceea ce este”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Înainte de a se căsători cu Florin Pastramă, Brigitte a avut o relaţie cu Cornel Oană. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri ruşinoase despre fostul iubit, în direct, în cadrul unei emisiuni TV, în care a povestit cum a rămas fără magazinul pe care îl avea într-un mall din Capitală.

Brigitte şi Florin Pastramă au fost invitaţi în platoul Teo Show, cei doi au vorbit despre cum este viaţa după nuntă, dar şi greutăţile prin care au trecut ca şi cuplu. În ultima perioadă cei doi au dispărut din lumina reflectoarelor, dar cu toate acestea au călători mult împreună şi s-au ocupat de afacerile pe care le au.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase deţinea un magazin într-un mall din Bucureşti, însă acesta s-a închis. Se pare că fostul iubit al vedetei a profitat de Brigitte, dar şi de banii ei în perioada în care aceasta se afla la Ferma. Vedeta a povestit cum l-a schimbat pe Cornel Oană, dar şi faptul că a minţit în legătură cu cariera acestuia.

„Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două ori într-o lună. N-am mai vrut eu să continui aşa.", a declarat Brigitte Pastramă.

Brigitte s-a cununat civil cu Florin Pastramă
Pe 27 mai 2019, Brigitte Sfat s-a cununat civil cu Florin Pastramă, cei doi au oficializat relaţie pe care au început-o în cadrul unei emisiuni TV. Cuplul a depus actele cu o săptămână înainte de marele eveniment, la care nu au lipsit familiile, dar şi colegii celor doi.

Cu toate că au dispărut din lumina reflectoarelor, Brigitte şi Florin Pastramă fac afaceri împreună, care va fi cu siguranţă una de succes. Cei doi s-au lansat în domeniul imobiliar şi au construit un cartier de vile în Ştefăneştii de Jos. Persoanele care doresc să cumpere o casă de la cei doi soţi trebuie să scoată din buzunar minim 80.000 de euro. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani