Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ardiles a fugit de Giani, Celentano și Bobiță. Mihai Mărgineanu și-a luat casă de vacanță în sudul Spaniei

Ardiles a fugit de Giani, Celentano și Bobiță. Mihai Mărgineanu și-a luat casă de vacanță în sudul Spaniei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ardiles a fugit de Giani, Celentano și Bobiță și de satul său, Las Fierbinți pentru un loc cu mult soare unde moneda euro e la putere. La modul cel mai serios, solistul, pilotul aviatic și actorul din îndrăgitul serial de televiziune și-a cumpărat o proprietate aproape de malul Mediteranei, în sudul Spaniei.

După ce a făcut cunoștință întregii țări cu ”Gore”, ”Paraschiva” și ”Dumitru”, personajele din cântecele sale necenzuate și pline de umor, artistul, pe numele său Mihai Mărgineanu își caută noi persoane de inspirație și în peninsula Iberică, unde și-a achiziționat prin credit bancar o casă în care se retrage alături de Andreea, soția sa și copii Tudor și Alexandra, de fiecare dată când timpul le permite. Mărgineanu, care și-a obținut brevetul de pilot de linie, vede noua sa casă de vacanță la o distanță de doar trei ore de zbor, unde ajungi mult mai repede decât în multe locuri frumoase din țara noastră.

Mihai Mărgineanu și-a luat casă de vacanță în sudul Spaniei

Solistul a ales Spania este că, în ultimii 10 ani, a fost țara unde și-a petrecut luna de miere (2008) și mai toate vacanțele de var, un loc unde mulți din prietenii săiau ales să se mute.

Mihai Mărgineanu, care e pasionat de aviație, nu este singurul artist român care alege să-și cumpere o casă de vacanță în afara granițelor țării, în multe cazuri la un preț mult mai scăzut decât ar fi costat o casă în România. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani