Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Antonia e o mama panicoasă: „Mi-e frica să nu cadă, să nu se accidenteze, sunt mereu cu ochii pe ei”

Antonia e o mama panicoasă: „Mi-e frica să nu cadă, să nu se accidenteze, sunt mereu cu ochii pe ei”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Chiar dacă timpul nu-i permite să stea cât și-ar dori cu copiii ei, Antonia încearcă să fie o mamă bună atât pentru fetița ei, Maya, cât și pentru cei doi băieți, Dominic și Akim. Ea și Alex Velea fac parte din lumea showbizului, dar pentru fiii lor își doresc o viață normală, așa că, periodic, îi duc în parc, în spațiile comune de joacă, ca să socializeze și să-și facă prieteni.

In timp ce multe vedete aleg sa nu-si expuna copiii in locuri publice sau, daca o fac, refuza sa socializeze cu cei cu care intra in contact, Antonia se declara o mama destul de comunicativa.

„Daa, sunt sociabila cu celelalte mamici. De ce nu? Adevarul este ca nu prea am cine stie ce timp sa stau sa ma uit, mai ales ca sunt amandoi, care sunt nazdravani. Mi-e frica sa nu cada, sa nu se accidenteze si sunt mereu cu ochii pe ei si dupa ei. Oricum, orice conversație e binevenită”, a mărturisit Antonia, care atunci când merge în parc cu cei doi năzdrăvani le dă liber bunicilor. „Am fost binecuvântați în ceea ce privește ajutorul părintesc și nu pierdem nici o ocazie să le mulțumim, să le spunem cât de importantă este prezența lor atât în viața noastră, cât și în cea a nepoților, dar până la urmă, creșterea lor ne aparține”, a spus Alex Velea. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani