Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Marin vrea să fie mamă din nou! Cum s-a dat de gol vedeta

Andreea Marin vrea să fie mamă din nou! Cum s-a dat de gol vedeta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

De doi ani, de cand Andreea Marin si-a refacut viata alaturi de medicul terapeut Tuncay Ozturk, toata lumea asteapta o minune. Iar cei doi soti au declarat de nenumarate ori ca si-ar dori sa devina parinti. „Da, am pus mana pe burtica. Port noroc sa stii. Mi s-a spus lucrul asta. Sa dea Dumnezeu. Sigur ca da, imi doresc sa mai fiu mamica”, a marturisit vedeta pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv.

În urmă cu câteva luni, Andreea declara că a fost la medic împreună cu soţul ei pentru investigaţii amănunţite. A reieşit, cum era de aşteptat, că cei doi soţi sunt perfect sănătoşi şi pot deveni oricând părinţi: „Nu cred că e nevoie de discuţii, e cum vrea Dumnezeu. Aici nu decidem noi”.

După două episoade neferite, cu sarcini extrauterine, Andreea Marin a reuşit să rămână însărcinată, iar în anul 2007 s-a născut Ana Violeta, fetiţa pe care o are împreună cu Ştefan Bănică Junior. Şi cum Violeta a crescut văzând cu ochii, nu ar fi rău să aibă o surioară sau un frăţior: „Vreau să las lucrurile să se întâmple şi cum vrea Dumnezeu aşa se va întâmpla. Am doar o fetiţă deocamdată. Nu cred că e greu să fii mamă. Cred că e mai mult frumos decât greu. Sunt şi momente dificile, fireşte”, a spus Andreea Marin. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani