Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Marin, despre problemele din cuplu:

Andreea Marin, despre problemele din cuplu: "Un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme"

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Marin mărturiseşte că divorţul de Ştefan Bănică junior nu ar reprezenta pentru ea sfârşitul lumii. Tema despărţirii de artist a fost de altfel singurul subiect legat de soţul ei atins în timpul interviului acordat de vedeta de televiziune pentru revista Unica, Andreea preferând să vorbească despre ea, despre planurile sale şi ce face când vrea să se relaxeze.

"Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă; am pornit la drum cu dragoste şi cu toată dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate", a spus Andreea Marin Bănică pentru Unica.

Andreea spune că la nervi partenerii îşi spun multe lucruri care rănesc, iar ea s-a aflat în această ipostază, ca orice altă persoană.

"Câţi dintre noi nu şi-au ieşit din fire în controversele din cuplu şi nu au spus vrute şi nevrute la un moment dat, gândindu-se la extreme? Cine spune că nu e ala e ori proaspăt îndrăgostit, ori ipocrit, ori e o excepţie. Eu am mai fost căsătorită, încă de când aveam 19 ani, şi acum, privind în urmă, ştiu că motivele despărţitii pot fi uneori subiective (...)", a precizat Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit şi despre cea mai recentă vacanţă, împreună cu familia. "La aer curat, fără stresul oraşului, mi-am impus să nu vorbesc la telefon decât cu cei dragi şi să nu intru pe email. Mi-am regăsit ritmul normal, sănătos de viaţă, mi-am reîncărcat bateriile, aveam mare nevoie", a spus ea. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani