Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Mantea are mii de prieteni virtuali, dar în realitate preferă singurătatea. Duce o viață retrasă în Turcia

Andreea Mantea are mii de prieteni virtuali, dar în realitate preferă singurătatea. Duce o viață retrasă în Turcia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pe cât este de populară în social media, pe atât de solitară este în viața de zi cu zi. Andreea Mantea nu a fost niciodată genul de femeie extrem de expansivă și sociabilă, însă mutarea în Turcia, dublată de programul de filmări încărcat, i-a amplificat tendința spre o viață retrasă.

Andreea Mantea este una dintre cele mai populare vedete, are parte de tot confortul pe perioada filmărilor la “Puterea Dragostei” în Turcia, este plătită regește, dar duce o viață retrasă.

Din cauza programului încărcat de filmări, care nu i-a permis să facă frecvent naveta Turcia-România, prezentatoarea s-a îndepărtat de cunoștințele din țară. Timpul petrecut departe de casă și-a spus cuvântul, iar contactul cu prietenii din țară s-a diminuat considerabil.

Chiar dacă a început o nouă viață la Istanbul, Mantea nu și-a consolidat noi relații de prietenie. Surse din preajma brunetei povestesc că Andreea este o fire solitară și rezervată, care nu se deschide cu ușurință în fața nimănui. Se pare că nici în echipa cu care filmează aproape zilnic nu a găsit o persoană în care să aibă încredere și cu care să-și petreacă timp și în afara orelor de lucru. Aceleași surse ne-au povestit că membrii echipei s-au obișnuit cu felul de a fi al Andreei, preferând să se limiteze doar la o relație strict profesională. După încheierea unei zile de filmare, Andreea petrece tot timpul cu fiul său, David, și din când în când se bucură de compania surorii ei. Lavinia Mantea este singura confidentă a Andreei, fiind persoana în care are încredere deplină. Lavinia este singura persoană care a vizitat-o pe Andreea de când aceasta s-a mutat la Instanbul, în afară de Cristian Mitrea, care vine ocazional pentru a-și vedea fiul.

Nu socializează nici cu mămicile de la locul de joacă
Mantea nu se plânge deloc de viața pe care și-a ales-o, motivând în repetate rânduri că nu ține să socializeze nici cu părinții prietenilor lui David, copii cu care fiul ei se întâlnește la spațiul de joacă, la școală sau în parcuri. “Eu sunt antisocială. Nu vă împrieteniți cu mine. Nu sunt interesată să mă împrietenesc cu absolut nimeni. Copilul meu se poate împrieteni cu cine dorește. Eu stau mai în spate, mai retrasă, ca să-l las liber, dar eu nu vreau să mă împrietenesc cu nimeni”, le-a transmis Andreea părinților care o văd în public și care ar vrea să intre în vorbă cu ea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani