Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Antonescu, alături de fiica ei la nunta Andreei Bălan

Andreea Antonescu, alături de fiica ei la nunta Andreei Bălan

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Antonescu a fost și ea în centrul atenției la nunta colegei sale de trupă, Andreea Bălan. Cântăreața a apărut alături de fiica ei, Sienna, în vârstă de opt ani, care a devenit o domnișoară!
Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie satinată de culoarea piersicii, pe care a accesorizat-o cu o bijuterie fină în jurul gâtului. Nu doar vestimentanția ei a fost gândită încel mai mic detaliu, ci șic cea a fiicei sale. Sienna, în vârstă de opt ani, a purtat o rochie roz, dar și o coroniță.

Înainte de marele eveniment, Andreea Antonescu a spus că o să aibă emoții foarte mari și că, mai mult ca sigur, va plânge. „Nu știu dacă o să pot să cânt pentru că o să plâng mult… La urma urmei, Andreea mă cunoaște, invitații mă cunosc în mare parte, ne știm bine între noi și cu bune și cu rele…”, a spus colega de trupă a Andreei Bălan. Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea, duminică, la biserica Sfânta Treime Dudești din Capitală. Tot astăzi, artista a botezat-o pe Clara Maria, fetița pe care a adus-o pe lume în luna martie. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani