Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adi Despot, obligat de copii să participe la „Vocea”: „Nu am avut cale de întors”

Adi Despot, obligat de copii să participe la „Vocea”: „Nu am avut cale de întors”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Adi Despot (41 ani) este solistul trupei „Vița de Vie" și cel mai mai nou dintre membrii juriului emisiunii „Vocea României". Despot l-a înlocuit pe Marius Moga, care a decis să plece pentru a căuta talente în rândul copiilor, la concursul „Vocea României Junior".

Într-un interviu recent, acordat iqads.ro, a vorbit despre rolul său în cadrul emisiunii și despre faptul că cei doi copii ai săi au avut ultimul cuvânt în ceea ce privește prezența sa în emisiune.

„Am fost silit de copii! Din momentul în care i-am anunțat că mi s-a facut propunerea, nu am mai avut cale de întors. Am fost oarecum reticent, însă. Televiziunea făcută la un asemenea nivel presupune, pe lângă o muncă asiduă, o serie de tensiuni inerente și orgolii nemăsurate, lucruri de care am încercat toată viața să mă feresc. Sunt un om pozitiv și mă hrănesc din lucruri pozitive, iar tot ce este negativ, încerc să țin cât mai departe de mine.", a declarat Adrian.

„M-am speriat degeaba. Iubesc momentul în care îmi sunt dărâmate prejudecățile și mă eliberez de prostiile din capul meu. Atmosfera la filmari este fantastică, lucru ușor vizibil și la televizor, echipa e extraordinară, iar colegii m-au primit cu brațele deschise și sampanie! Sunt foarte draguți și atenți cu mine, iar eu sunt mega fericit că fac parte din asta. Este atât de mișto încât creează dependență! Am simțit asta încă din prima zi", a adaugat Despot.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani