Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vine un nou val de frig peste România. Când se anunţă brumă!

Vine un nou val de frig peste România. Când se anunţă brumă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă, pentru weekend, o vreme fără precipitaţii, însă cu temperaturi cu cinci grade mai scăzute faţă de media pentru sfârşitul lunii septembrie, în schimb, valorile termice vor creşte începând cu săptămâna viitoare.

Duminică, vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţarii, iar temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în regiunile sudice şi sud-estice, iar în Dobrogea, cu totul izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare în sud-estul teritoriului şi în Munţii Banatului. Dimineaţa, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţa.

Luni, deși temperatura aerului va crește ușor, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...15 in depresiuni si in nordul Moldovei și 20 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, mai mult senin în vestul, nordul și centrul țării. Pe litoral vor fi condiții pentru pentru ploi slabe. Dimineața, izolat va fi ceață, iar în centru, local în nord și nord-est și izolat în rest, se va produce brumă.

Marţi, vremea se va încălzi față de luni, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade la Miercurea Ciuc și 23 de grade la Timisoara. În regiunile vestice, nordice și centrale norii se vor inmulti treptat, iar incepand de seara, pe arii relativ extinse va ploua și sub formă de aversă și vor fi condiții pentru descărcări electrice. Cu totul izolat vor fi posibile cantități mai importante de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Dimineata, izolat va fi ceață, iar în nordul, nord-estul, centrul țării și pe arii restrânse în rest, se va produce brumă. Vântul va unele intensificări la munte și în Moldova și local în Banat și în Crișana.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani