ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adi Despot, îmbrățișat de colegi la Vocea României. Antrenorul a fost încurajat înainte de a lua decizia în primul său duel

Adi Despot, îmbrățișat de colegi la Vocea României. Antrenorul a fost încurajat înainte de a lua decizia în primul său duel

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Adi Despot, îmbrățișat de colegi la Vocea României. Adrian Despot s-a aflat în fața primului său duel în calitate de antrenor la Vocea României.

Catarina Sandu și Răzvan Marcuci au cântat piesa “Uprising”, a celor de la Muse, iar la final antrenorul lor a avut de ales.

Ceilalți trei colegi ai săi au simțit momentul dificil al solistului trupei “Vița de Vie”, care era vizibil emoționat, și au ales să îl îmbrățișeze, ca mod de încurajare în fața primei sale alegeri de la dueluri.

Gestul lor a fost de bun augur pentru Catarina, pe care Despot a ales-o să meargă mai departe, pentru că “are o forță și o dorință extrem de mare de a reuși (…), este un diamanat într-o perpetuă stare de șlefuire.

Catarina Sandu, favorita lui Adi Despot din duel

Apoi, pentru Răzvan s-au duelat Loredana și Smiley. Doar că Smiley o salvase deja pe Jeanette Curta, eliminată de… Loredana, după un duel cu Bogdan Stănică.

Răzvan Marcuci l-a ales pe Smiley, după ce antrenorul Adi Despot a renunțat la el

Și cum Răzvan l-a ales pe Smiley, potrivit “non-stop steal”, noua regulă de la Vocea României, concurenţii care nu trec de duel mai au o şansă, dar tot nu sunt siguri de ea.

Exact asta a pățit Jeanette, care astfel a pierdut locul în Galele Live câștigat inițial și a părăsit dezamagită acest concurs. Nu a înțeles de ce Smiley a renunțat atât de ușor la ea…

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani