Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A amânat pentru a treia oară participarea la „Asia Express” Delia are un contract strict cu Antena 1, care nu-i permite să plece din țară

A amânat pentru a treia oară participarea la „Asia Express” Delia are un contract strict cu Antena 1, care nu-i permite să plece din țară

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mare pasionată de călătorii, Delia și-a arătat interesul de a participa la “Asia Express” imediat după ce a văzut primul sezon. Din păcate, nici la cel de-al treilea artista nu a reușit să o ia pe “drumul comorilor”, fiind implicată în alte proiecte.

Formatul “Asia Express” i-a plăcut atât de mult Deliei, încât a trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, astfel că toată lumea se aștepta ca în cel de-al treilea sezon să-l convingă pe soțul ei, Răzvan Munteanu, să meargă în Filipine.

Din păcate, artista nu poate nici fizic, nici contractual să plece din țară. „Nu mă oftic că nu sunt acolo. Încerc să-mi dau seama dacă este mai plăcut să te uiți – pentru că efectiv mă tăvălesc de râs pe jos – sau mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Nu știu. Probabil că nu aș râde așa de mult dacă aș fi eu acolo. Îmi doresc în continuare să merg. Nu știu dacă pot face chestia asta, pentru că la noi, în perioada în care se filmează „Asia Express”, sunt filmări pentru „X Factor”, pentru „iUmor”, concerte și cred că nu pot nici fizic, nici contractual”, a povestit Delia.

Până își va face loc în agendă pentru a participa la show, artista o ia pe urmele concurenților în propriile vacanțe. „Ne place să călătorim autentic, adică nu doar din resort în resort și atât. Ne place să luăm un pic vibe-ul locului, să înțelegem care e treaba cu localnicii, ce se mănâncă, unde se mănâncă cel mai bine, unde sunt locurile de văzut”, a completat cântăreața.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani