Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua porților deschise la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani

Ziua porților deschise la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Avand in vedere preocuparea permanenta a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, de a-si adapta, dezvolta si promova continuu serviciile oferite tinerilor in sensul facilitarii accesului acestora pe piata fortei de munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza:

Luni 10 decembrie 2018, incepand cu ora 12.00, Ziua Portilor Deschise. Cu acest prilej sunt asteptati la sediul AJOFM Botosani din str. Colonel Tomoroveanu nr. 2, elevi aflati in anii terminali de studii in scoli profesionale sau licee, pentru a afla informatii utile în ceea ce privește alegerea profesiei, accesarea unui program de formare profesională care să le permită inserția pe piața muncii într-un timp cât mai scurt după finalizarea studiilor.

Experții din cadrul Proiectului „INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare” vor consilia tinerii cu privire la avantajele înscrierii în evidențele AJOFM Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani