Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Unicul magazin cu țigări electronice din Botoșani a fost deschis în Uvertura Mall

Unicul magazin cu țigări electronice din Botoșani a fost deschis în Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Țigara Ego, lanțul puternic de magazine specializate în dispozitive și accesorii pentru vapat, a deschis, în prag de sărbători, prima sa insulă cu țigări electronice din Botoșani și singurul magazin de acest gen din oraș, în Uvertura Mall. 

Amplasat la etajul 1 al centrului comercial, magazinul Țigara Ego pune la dispoziția clienților o varietate de produse de la branduri de top în domeniu, de la țigări electronice, arome și lichide pentru vapat, până la atomizoare, consumabile și alte accesorii specifice, necesare acestui ritual modern de lifestyle. Vaporesso, VOOPOO, Aspire, VEIIK sunt doar câteva dintre brandurile care produc dispozitive pentru vapat, foarte apreciate în rândul cunoscătorilor. 

În ceea ce privește gama de arome și lichide cu nicotină, Țigara Ego distribuie produse ale unor branduri ce pun accent pe calitate, tărie și intensitate, precum FCUKIN FLAVA, IVG PREMIUM, ToB LIQUIDS sau ATOMIC Shake. 

Țigara Ego este unic importator și distribuitor ToB LIQUIDS în România, brand italian premium ce comercializează unele dintre cele mai bune lichide și arome pentru vapat, toate produse 100% în Italia, în conformitate cu normele TPD. De la shot-uri de nicotină la arome concentrate, ToB LIQUIDS are lichide de vapat pentru toate gusturile, disponibile în magazinele Țigara Ego. 

De asemenea, Țigara Ego este distribuitor oficial al dispozitivelor pentru vapat VEIIK în România, produse premium care respectă toate certificările internaționale și sunt testate înainte de a fi promovate pe piață. Acestea vin cu garanția aromei perfecte, a unei baterii cu durată lungă de viață și a unei utilizări ușoare, fiind ideale pentru momentele de relaxare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani