Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un echipaj de la Ambulanța Botoșani atacat cu bolovani de rudele unei paciente

Un echipaj de la Ambulanța Botoșani atacat cu bolovani de rudele unei paciente

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un echipaj de la Ambulanta Botosani a fost atacat cu bolovani, luni, de un grup de oameni, in timpul unei interventii, in Manoleasa, unde a fost solicitat pentru o femeie de 83 de de ani. Aceasta a murit chiar in timpul altercatiei.

Autospeciala Ambulantei a fost vandalizata la locul interventiei de rudele femeii, care au spart geamurile si parbrizul masinii, amenintand si echipajul.

„A fost o solicitare din localitatea Manoleasa (...). Totul s-a petrecut in timp util, nu au fost intarzieri, dar cand s-a ajuns la caz, un grup de tineri a agresat echipajul si nu l-au lasat sa acorde primul ajutor. S-a solicitat un echipaj de politie, iar dupa ce a ajuns echipajul politiei, in jur de ora 6:15, s-a putut interveni la caz. Masina este scoasa deocamdata din circulatie. Banuiesc ca au fost nemultumiti de intervalul de timp in care s-a ajuns, dar s-a ajuns in timp util. La 5:20 a fost solicitarea, iar la 6:15 abia au putut intra acolo. Nu au fost probleme de intarziere la caz", a declarat directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani, dr. Liliana Mateciuc.

Politistii au reusit sa ii prinda in flagrant pe agresori.

„In momentul in care politistii au ajuns la fata locului pentru aplanarea conflictului, au constatat, in flagrant, ca autospeciala ambulantei era atacata. In cauza s-a deschis dosar penal pentru infractiunea de distrugere. Toti autorii agresiunii au fost identificati”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Botosani, Maria Carp.

Personalul medical nu a suferit leziuni in urma atacului insa, din pacate, din cauza incidentului care a blocat interventia, femeia de 83 de ani a fost gasita in stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani