Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
TRAGIC! Studenta din Darabani care a fost lovită de o mașină, s-a stins din viață

TRAGIC! Studenta din Darabani care a fost lovită de o mașină, s-a stins din viață

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cerasela Tatarciuc, studenta a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, care a fost victima unui accident teribil, petrecut luni 11 decembrie, pe bulevardul Independeţei, la intersecţia cu strada Universităţii, a decedat, vineri după-amiază, în spital la Iași.

Vă reamintim că tânăra de 22 de ani din Darabani, a ajuns în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, luni, după ce a fost acroşată de un autoturism, în timp ce se deplasa pe trotuar.

Două autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa UMF Iaşi, iar unul dintre ele a părăsit carosabilul şi a pătruns pe trotuar rănind grav tănăra. Fata a fost prinsă între autoturism şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Studenta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. Tânăra a necesitat transfuzii semnificative de sânge pentru că a pierdut sânge în urma traumelor, iar ieşenii s-au mobilizat exemplar să o salveze. Ea a suferit niște intervenții chirurgicale, însă vineri nu a mai putut fi salvată.

„O plâng colegii, prietenii, cadrele didactice, conducerea Facultăţii de Farmacie, conducerea UMF Iaşi şi întreaga echipă de specialişti care au depus toate eforturile şi au luptat alături de ea până în ultima clipă. Destinul a fost însă nedrept şi Cerasela, la doar 22 de ani, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte! Condoleanţe familiei îndoliate! Întreaga noastră consideraţie celor care, prin donare de sânge, ne-au fost alături în această luptă şi împreună am sperat până în ultima clipă într-o minune”, a declarat decanul Facultăţii de Farmacie, Prof.univ. Dr. Lenuţa Profire.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani