Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragic! Bărbat găsit mort în curtea unui spital din Botoșani. A murit electrocutat

Tragic! Bărbat găsit mort în curtea unui spital din Botoșani. A murit electrocutat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat de 52 de ani, care se afla internat la Secția Psihiatrie a Spitalului județean, a murit după ce s-a electrocutat la un tablou electric din curtea unității spitalicești.

De loc din Ungureni, bărbatul, diagnosticat cu o serie de afecțiuni psihice grave, era internat în spital de câteva zile, iar luni dimineață a fost găsit inert, în curtea spitalului, de o asistentă. Aceasta a anunţat medicii şi a fost apelat serviciul 112, la faţa locului sosind în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), dar şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ).

Când au ajuns cadrele medicale, bărbatul era în stop cardio-respirator, post electrocuţie. După ce a fost resuscitat, bărbatul a fost stabilizat și transportat de urgență la spital, însă acolo a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. Din păcate, organismul i-a cedat și a murit. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabilit cauza exactă a decesului. Se iau în calcul două ipoteze: fie bărbatul a atins cablurile electrice în scop suicidal, fie a fost pur si simplu un accident.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani