Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie! Polițist de frontieră mort într-un cumplit accident de circulaţie!

Tragedie! Polițist de frontieră mort într-un cumplit accident de circulaţie!

Un tragic accident de circulaţie, în urma căruia un poliţist de frontieră din Botoşani şi-a pierdut viaţa, a avut loc sâmbătă seara. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Durnești, comuna Trușești.

Ovidiu Pavel, în vârstă de 38 de ani, agentul din cadrul Poliției de Frontieră, care lucra la Punctul de Trecere al Frontierei Stânca, se deplasa la volanul unui VW Golf dinspre Botoşani către Ştefăneşti, iar imediat după ce a trecut de intersecţia cu drumul care duce la Durneşti a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat cu maşina într-un lan de floarea soarelui. Bărbatul a fost aruncat din autoturism, fiind găsit la câţiva metri de maşină. Nu se știe dacă, a reușit cu ultimele puteri să coboare singur din mașină sau a fost aruncat din autoturism.

O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru poliţistul de frontieră, deşi l-au resuscitat zeci de minute. Ulterior a fost preluat de echipajul de la Medicina Legală. Corpul său nu prezenta urme sau răni vizibile, iar medicii sunt de părere că a avut cel mai probabil leziuni interne incompatibile cu viața.

Bărbatul, care lucra la Sectorul Poliţiei de Frontieră de la Stânca, era singur în maşină şi se afla în timpul liber. Ovidiu Pavel mergea la prietena sa. Își luase liber seara aceasta pentru a merge cu ea într-un club din Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani