Leo Grozavu îşi reziliază astăzi contractul cu FC Botoşani

Leo Grozavu îşi reziliază astăzi contractul cu FC Botoşani

Leo Grozavu îşi va rezilia astăzi contractul cu FC Botoşani. El va avea o întâlnire cu Cornel Şfaiţer şi Valeriu Iftime, urmând să discute despre condiţiile în care se va rezilia contractul. Tot duminică, oficialii FC Botoşani vor negocia cu viitorul antrenor princiapal.

„Mă bucur că echipa a avut atitudine chiar dacă nu am marcat. Am văzut meciul din tribună şi pot spune că toţi jucătorii au avut atitudine. A fost un penalty clar. Am crezut în jucători, în echipă. În privinţa lui Leo, am discutat mult. Înaintea jocului am stat o oră şi jumătate. Ne vom vedea şi în această seară, şi mâine. Vom lua o decizie mâine. Nu vrem să discutăm la cald. Mâine după amiază vom discuta la Botoşani. Îl cunosc foarte bine pe Leo. A muncit mult la Botoşani în cele două mandate. Îl simt un pic obosit. Noi avem o altă relaţie. Atât eu cât şi Valeriu Iftime avem o altfel de relaţie cu Leo Grozavu. E posibil să mai fie în viitor antrenorul FC Botoşani. Ne vom întâlni duminică şi vom discuta”, a spus Cornel Şfaiţer.

Stirea anterioara

Concert de zile mari făcut de trupa VOLTAJ la Botoșani - FOTO

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.