Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr de 21 de ani mort, într-un cumplit accident

Tânăr de 21 de ani mort, într-un cumplit accident

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un șofer grăbit să ajungă la Suceava, a vrut să depășească o coloană de mașini din fața sa, iar când pe contrasens a apărut un alt vehicul a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

Luni, 27 iunie, imediat după orele amiezii, un tânăr de 21 de ani din comuna Iaslovăț, pe nume Sergiu Siminuc, în vârstă de 21 ani, a murit într-un accident rutier pe o șosea principală din orașul Milișăuți. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Sergiu Siminiuc conducea un autoturism marca BMW, cu volan pe partea dreapta, pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, dinspre Iaslovăț către Suceava. La un moment dat s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme, tocmai când din contrasens se apropia un alt autovehicul. A forțat pătrunderea înapoi pe banda sa dar nu a mai reușit. Având viteză mare, mașina condusă de Sergiu Siminiuc nu a mai reușit să se stabilizeze, a intrat în coliziune laterală cu automobilul VW condus regulamentar de către Adrian G., de 47 ani,din comuna Arbore, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul, intrând violent într-un pom de pe marginea drumului.

Soferul vinovat de producerea accidentului, Sergiu Siminuc, a murit pe loc. Serviciile de descarcerare ale ISU au intervenit, au extras dintre fiarele mașinii trupul lui Sergiu Siminiuc, care a fost transportat la morga Spitalului municipiului Rădăuți, urmâmând a se efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Sursa: obiectivdesuceava.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani