Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
SVSU Ibănești: Locul II la Concursul Profesional al Serviciilor pentru Situaţii de Urgenţă - faza judeţeană 2015 - FOTO

SVSU Ibănești: Locul II la Concursul Profesional al Serviciilor pentru Situaţii de Urgenţă - faza judeţeană 2015 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Stadionul „1 Mai”, din Dorohoi, a găzduit joi, 11 iunie 2015, etapa judeţeană a Concursului Profesional al  Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ibăneşti, a dat dovadă încă o dată deseriozitate, dăruire şi profesionalism în activitatea de situaţii de urgenţă, obținând, la clasamentul general un meritoriu loc II.

La desfășurarea celor trei probe practice, respectiv pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta de 4 x 100 m și realizarea dispozitivului de intervenție, SVSU Ibănești a participat cu un număr de 9 servanți dintre careamintim: Baltariu George – şef  lot, Petru Aboghioaie – şef formaţie, servanţii – Pânzariu Dănuț, Ionete Mihai, Doroftea Vlad, Filip Lucian, Dumitraș George, Florea Paul, Fecioru Daniel, Murariu Gheorghiță, Nanu Adrian.

Astfel de concursuri profesionale au în vedere atingerea unor obiective extrem de importante pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor de urgenţă oferite cetăţenilor: antrenarea capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private, dezvoltarea aptitudinilor membrilor serviciilor pentru situaţii de urgenţă, precum şi informarea corectă a cetăţenilor cu privire la cunoştinţele necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în diverse situaţii.

Felicitări echipajului SVSU Ibăneşti care a demonstrat că este bine pregătit, eficient şi operativ în gestionarea activităţilor pentru situaţii de urgenţă.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani