Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Summer Fest 2015, un fiasco - Botoșănenii nu vor mai avea parte în acest an de petrecerea verii

Summer Fest 2015, un fiasco - Botoșănenii nu vor mai avea parte în acest an de petrecerea verii

Categorie : Local

În ședința de astăzi, consilierii locali nu au căzut de acord cu privire la proiectul de hotărâre care prevedea alocarea unei sume din bugetul local pentru organizarea acestui eveniment pe Pietonalul Unirii și Bulevardul Mihai Eminescu, așa că... botoșănenii nu vor mai avea parte în acest an de Summer Fest.

Mai bine de o oră s-au contrat aleșii municipali pe acest subiect, la ședința de joi. Unii au spus că nu trebuie alocați bani publici, alții că ar trebui organizat în Centrul Vechii, pe un consilier local l-a deranjat că nu se numește Festivalul Verii. După discuții care păreau că nu se mai termină, după trei voturi date pe acest proiect de hotărâre, la care au fost depuse și amendamente, tot nu au fost pe aceeași lungime de undă.

Viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că în acest an nu se va mai organiza festivalul. „În acest an nu va mai fi organizat Festivalul Summer Fest deoarece decizia consilierilor a fost foarte clară, au făcut tot posibilul ca să nu fie îndeplinite toate condițiile pentru a avea un festival de calitate. Dacă au fost de acord cu Bulevardul Mihai Eminescu, respectiv Pietonalul Unirii au tăiat bugetul, apoi când am micșorat bugetul ne-au trimis în Centrul Istoric. Își doresc foarte mult ca noi să nu avem un eveniment reușit organizat de către Executivul Primăriei pentru botoșăneni. Nu există posibilitatea să facem un eveniment cu o sumă derizorie care să fie un eveniment reușit. Cred că își doresc foarte mult ca evenimentul să fie unul fără anvergură pentru ca mai apoi să poată critica Executivul, este o decizie eminamente politică. Noi mai avem o rectificare bugetară în câteva zile dar îmi este foarte greu să cred că vor veni cu o altă atitudine ținând cont că au fost foarte multe propuneri astăzi și intenția dumnealor este foarte clară să fie organizat în Centrul Istoric și dacă se poate fără bani și să iasă un eveniment extraordinar. Cu trupe locale putem face și în trei zile o manifestare câmpenească, nu este nicio problemă, dar dacă vrem un eveniment reușit rezervările artiștilor se fac din timp", a spus Cosmin Andrei, potrivit stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani