Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mopedist rănit grav în urma unui accident rutier petrecut pe strada A.I. Cuza din Dorohoi

Mopedist rănit grav în urma unui accident rutier petrecut pe strada A.I. Cuza din Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident de circulație produs joi, 30 iulie 2015, în jurul orei 16:00, pe strada A.I. Cuza din Dorohoi, în dreptul restaurantului Splendid.

Din primele cercetări se pare că un autoturism condus de un bărbat din Dorohoi se afla parcat pe sensul de coborâre al străzii și a pornit pentru a pleca de pe loc. Acesta s-a încadrat pe stradă fără să se asigure, iar pe același sens de mers cobora un moped pe care se aflau două persoane din Broscăuți. Aceștia nu au mai putut evita impactul și s-au izbit în plin în autoturismul care tocmai plecase de pe loc.

În urma impactului unul din pasagerii de pe moped a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost transferat de urgență la Botoșani, fiind suspect de fractură de bazin.

„La plecarea de pe loc, un autoturism nu s-a asigurat și a acroșat un moped pe care se aflau două persoane din localitatea Broscăuți. La fața locului s-au constatat cele întâmplate și continuăm cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisar șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La fața locului s-a deplasat o ambulanță și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.
 
Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani