Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Uvertura îți răsfață frumusețea”: Workshopuri, prezentări de modă și concursuri inedite - FOTO

„Uvertura îți răsfață frumusețea”: Workshopuri, prezentări de modă și concursuri inedite - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Uvertura Mall a organizat joi, 30 iulie 2015, un eveniment inedit, cel mai mare de acest gen din Botoșani, menit să le ajute pe femei să afle ultimele tendințe în materie de fashion, Nail Art, Make-up și Hair-style.

În cadrul acestui eveniment au fost organizate prezentări de modă, workshopuri de make-up, hair-style și nail-art, un program artistic organizate de Uvertura Mall, cât și un concurs de shopping.

Concursul a fost organizat în urma unui casting unde jurații au ales trei din cele 13 fete participante. Concurentele au primit o temă („ținută de vară pentru o ieșire cu prietenii sâmbătă”) pe baza căreia vor alege o ținută de la magazinele partenere: Next Level, Pandora, Fabricat în România, Eponge, CCC, Essenza și C&C. Acestea au putut să-și aleagă o ținută într-un buget de 350 lei în 50 de minute.

Câștigătoarea concursului a fost desemnată Alexandra Mădălina Iorga, care în urma deliberării juriului a avut cea mai potrivită „ținută de vară pentru o ieșire cu prietenii sâmbătă”, fapt pentru care Alexandra a rămas cu produsele în valoare de 350 de lei alese din magazinele partenere.

„Deoarece standardele Centrului Comercial Uvertura Mall sunt ridicate, am ales să colaborăm pentru prima ediție a evenimentului „Uvertura îți răsfață frumusețea” doar cu profesioniști, cu oameni dedicați pasiunii lor, dinamici, așa ca atmosfera pe care o transmite Uvertura.”, a declarat pentru Dorohoi News, Andreea Hemen, specialist marketing, organizatorul evenimentului.

Workshopuri de make-up: Adina Busuioc
Workshopuri de hair-style – Nicoleta Neculau
Workshopuri de nail-art – Mia Mandric
Prezentări de modă: Brenda Mariaj, Amanda Andrișan, Oana Stroici, Mihaela Andronic 

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani