Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ȘOCANT! Un bărbat din Dorohoi și-a cusut singur testiculele cu ață de papiotă

ȘOCANT! Un bărbat din Dorohoi și-a cusut singur testiculele cu ață de papiotă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Dorohoianul în vârstă de 63 de ani se afla într-un cimitir, pentru o lucrare de reparație, atunci când, din greșeală, s-a rănit într-o țepușă. Acesta a considerat că-și poate acorda singur primul ajutor, așa că s-a cusut singur în zona rănii, sub dureri insuportabile.

Bărbatul a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce a ales să îşi acorde singur primul ajutor şi să efectueze intervenţie chirurgicală complicată.

Acesta a mers duminică de dimineaţă la cimitir pentru a curăţa un mormânt. O clipă de neatenţie a făcut însă ca să alunece şi să cadă peste ţepuşele de la gărduleţul care împrejmuia mormântul. Una dintre bucăţile de metal i-a provocat acestuia o plagă adâncă chiar în zona testiculelor, relatează observator.tv.

Bărbatul avea dureri teribile şi sângera abundent dar, în loc să solicite ajutor de la Slavare, a mers acasă şi s-a hotărât să se trateze singur. Acesta a luat un ac, aţă de cusut şi s-a operat singur, fără anestezie, aplicându-şi nu mai puţin de şapte copci.

Ulterior, însă, starea acestuia a continuat să se deterioreze, din cauza durerilor, dar şi a pierderii masive de sânge, astfel că a decis să meargă la Centrul de Primiri Urgenţe din Dorohoi, unde a ajuns spre seară.

Medicii au rămas şocaţi de durerea suportată de bărbat, care s-a cusut pe viu, adică fără pic de anestezie, dar şi de cât de meticulos a fost, punând atât de multe copci. Întrebat fiind de ce a recurs la această procedură extrem de dureroasă, dar şi riscantă, bărbatul le-a replicat medicilor că „aşa a impus situaţia.” Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani