ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șocant! Femeie din Botoșani trimisă la Iași în stare gravă după ce a fost înjunghiată de propria fiică

Șocant! Femeie din Botoșani trimisă la Iași în stare gravă după ce a fost înjunghiată de propria fiică

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un nou caz șocant în județul Botoșani. O femeie de 54 de ani se află în stare critică, după ce a fost înjunghiată de propria fiică.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Răuseni. Fata, de 35 de ani, venise să-și viziteze mama, iar după ce au consumat câteva pahare cu alcool, între cele două femei au apărut discuții contradictorii. Acestea s-au acutizat, iar cele două femei au început să-și împartă pumni și picioare. La un moment dat, fiica acesteia a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat mama. Lama cuțitului i-a pătruns deasupra claviculei stângi, scrie botosaninews.

Când a văzut ce a făcut, tânăra a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale de la Ambulanță. Femeia a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean, iar de aici medicii botoșăneni au decis transferul la Iași. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

„Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, fiind totodată emis și un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile față de fiica victimei.”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani