Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sfaturi de la pompieri, puse în practică de botoşăneni

Sfaturi de la pompieri, puse în practică de botoşăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Botoşănenii au acordat mai multă atenţie sfaturilor primite de la pompieri pe timpul minivacanţei de Rusalii. Dovadă este şi numărul mic de apeluri de ajutor înregistrat în această perioadă.
          
Astfel, pe 30, 31 mai şi 1 iunie, forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au fost solicitate să intervină în 57 situaţii de urgenţă, respectiv patru incendii, două intervenţii pentru înlăturarea pericolului de incendiu în cazul unor accidente rutiere, o intervenţii pentru salvarea unui animal, o misiune de asigurare/supraveghere a zonei de producere probabilă a unei situaţii de urgenţă pe timpul aterizării/decolării elicopterului SMURD, 45 intervenţii SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat, precum şi patru misiuni de asigurare a măsurilor p.s.i. pe timpul desfăşurării unor evenimente cu public numeros.
          
Pe timpul intervenţiilor, au fost salvate/asistate 52 persoane şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de peste 1.000.000 lei.
          
Pe 30, 31 mai şi 1 iunie, pompierii botoşăneni au executat acţiuni de supraveghere a respectării măsurilor de prevenire a incendiilor, dar şi de asigurare a intervenţiei operative în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, în municipiile Botoşani şi Dorohoi, pe timpul desfăşurării unor manifestări dedicate „Zilei Copilului”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani