Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sfârșit cumplit pentru un copil de trei ani

Sfârșit cumplit pentru un copil de trei ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O tragedie s-a produs în această dimineaţă, într-o familie din oraşul Flămânzi. Un copil de doar trei ani a fost găsit carbonizat în casa care a fost cuprinsă de flăcări.

Părinții copilului erau în sat în momentul în care a luat foc casa, copilul era singur în casă, iar bunica acestuia prin grădină.

Bătrâna a alertat vecinii, care au sunat imediat la pompieri. Primii care au ajuns au fost cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Flămânzi, în scurt timp ajungând la locul incendiului și două autospeciale cu apă și spumă din cadrul ISU Botoșani. La sosirea echipajelor de salvare ardeau bunurile din camera în care se afla copilul.

Băieţelul a fost găsit crabonizat pe patul din dormitor.

„La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră, existând pericolul ca flăcările să se extindă la bunurile din alte trei camere. Întrucât existau informaţii că în casă era un copil de trei ani, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere”, susţine purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani