Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Şcoala alfel” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii

„Şcoala alfel” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În cadrul manifestărilor derulate în cadrul Săptămânii Altfel, polițiștii au fost invitații elevilor și profesorilor Liceului Alexandru cel Bun din municipiul Botoșani.

Siguranţa pe Internet a fost subiectul dezbătut de poliţişti cu elevii acestei unități de învățământ. Recomandările generale s-au referit la protejarea datelor personale, protejarea parolei, evitarea întâlnirilor cu persoane cunoscute pe internet sau anunţarea părinţilor despre intenţia unor astfel de întâlniri, selectarea atentă a imaginilor pe care le postează pe internet, respingerea unor contacte „agresive” venite din partea altor persoane şi anunţarea acestor incidente.

Astăzi, 26 octombrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de 25 de elevi din clasa a XI a, din cadrul liceului Alexandru cel Bun din municipiul Botoşani.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani