Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scene incredibile la Tudora: Tânăr înjunghiat! Agresorul prins cu mascații!

Scene incredibile la Tudora: Tânăr înjunghiat! Agresorul prins cu mascații!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

De la un pahar de băutură la lovitura fatală nu a mai fost decât un pas! Un botoşănean de doar 26 de ani a sfârşit cumplit, după ce consăteanul cu care se cinstise în bar a scos cuţitul şi i-a curmat zilele!

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Tudora, a mers sâmbătă, împreună cu un alt bărbat, de 40 de ani, în barul din sat. La un moment dat cei doi au început să se certe, consăteanul a ieşit din bar, dar s-a întors după scurtă vreme cu două cuţite. Înainte ca cineva să îşi dea seama de ce plănuieşte, şi-a înjunghiat mortal consăteanul de 26 de ani. A fost solicitat un echipaj de ambulanţă, primul ajutor fiind acordat de asistentul medical din sat.

Până la sosirea ambulanţei, victima a intrat în stop cardio-respirator, cadele medicale sosite în scut timp declarându-l mort. "Am fost solicitaţi prin serviciul 112 la Tudora pentru o persoană înjunghiată. La faţa locului am găsit un bărbat de 26 de ani în stop cardio-respirator, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona pre-cordială. Nu s-au efectuat manevrele de resuscitare", a declarat medicul Daniela Amarandei, din cadrul SJA Botoşani, citat de stiri.botosani.

Oamenii din sat sunt îngroziţi de cele petrecute. "S-au certat aici, în bar, au băut. Cel de 40 de ani avea două cuţite la el, unul mai mare şi unul mai mic, un cuţit l-a aruncat aici, celălalt l-a luat", spune un localnic. Agresorul este cunoscut în sat ca o persoană turbulentă. În momentul de faţă, el este căutat de poliţişti. Martorii susţin că victima nu ar fi consumat alcool. Pentru a se apăra de agresiunea consăteanului, a apelat la un scaun din bar.

Din păcate, nu a fost de ajuns, agresorul trântindu-l la pământ, după care l-a înjunghiat de mai multe ori. Victima era mezinul unei familii cu cinci copii, iar în urmă cu o lună murise şi fratele cel mai mare. La Tudora va ajunge şi un procuror de la Parchet, precum şi Medicina Legală. La locul evenimentului se află şi primarul comunei. Procurorul ajuns la Tudora a solicitat intervenţia mascaţilor, pentru a-l găsi pe agresor.

În urmă cu scurt timp, mascaţii au luat cu asalt locuinţa agresorului, acesta fiind găsit în grădină, încercând să scape. A fost încătuşat, băgat în dubă, urmând să fie dus la audieri.

SURSA: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani