Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şase autospeciale noi au intrat în dotarea I.P.J. Botoşani

Şase autospeciale noi au intrat în dotarea I.P.J. Botoşani

Categorie : Local

Şase autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor  botoşăneni pentru a fi folosite în misiunile rutiere.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, şase autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele noi sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani