Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Salon de înfrumusețare ultramodern deschis în acest week-end la Dorohoi

Salon de înfrumusețare ultramodern deschis în acest week-end la Dorohoi

Categorie : Local

Coperativa Socială Alyxor Beauty a lansat astăzi cel mai modern salon de înfrumuseţare din municipiul Dorohoi. Noul salon de înfrumuseţare a fost realizat cu fonduri europene, investiţia ridicându-se la aproximativ 160.000 de euro şi oferă servicii de coafură, frizerie, cosmetică, îngrijire corporală, tratamente corporale, masaj de relaxare și anticelulitic, manichiură, pedichiură şi make-up.

Coperativa Socială Alyxor Beauty este o Societate Cooperativă, înființată ca structură de economie socială în cadrul proiectului “ECONOMIA SOCIALĂ–UN PAS SPRE UN VIITOR MAI BUN” POSDRU/173/6.1/S/148194 – proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul salonului au fost create 9 locuri de muncă, din care 7 persoane au fost selectate din grupuri vulnerabile. Alyxor Beauty își propune să vină în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor, dar și a bărbaților cu servicii de calitate, atât prin prisma produselor profesionale folosite în activitate, dar și datorită aparaturii de ultimă generație cu care salonul este dotat.

Lansarea a avut loc la “Pensiunea Splendid” din Dorohoi. În cadrul acestui eveniment a avut loc o conferința cu tema ”Economia socială – un pas spre un viitor mai bun” și un seminar cu demonstrații în make-up, coafură și manichiură. Evenimentul de lansare va continua mâine cu un seminar în care vor fi demonstrații la Salonul Alyxor Beauty de pe pietonalul din Dorohoi, Grigore Ghica, nr. 3, Bl C6, parter.

„Astăzi avem bucuria de a deschide şi ultima structură de economie socială. Am ales ca această structură de economie socială să fie în Dorohoi din considerente pur economice dar angajate sunt tot din comuna Pomîrla. Formarea profesională a început în luna iunie şi s-a desfăşurat până acum la Bucureşti, Iaşi, Suceava şi Botoşani. Avem tineri talentaţi care vor face faţă acestei meserii. Proiectul oferă condiţii ultramodern, produse de maximă calitate iar asta ne diferenţiază de ceilalţi. Este unul din cele mai modern saloane de înfrumuseţare din judeţul Botoşani. Suntem printre primii atât la dotare cât şi la produsele folosite. Este structura numărul 14 din proiect şi sperăm să fie un succes. Proiectul este în valoare de 160.000 de euro. Din aceşti bani s-a realizat amenajarea spaţiului, dotarea, achiziţionarea de produse, formarea personalului, salariile”, ne-a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, cel care s-a implicat în accesarea şi implementarea acestui proiect de economie social, citat de btonline.ro.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani