Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Restricții la Permise și Înmatriculări din cauza noului coronavirus

Restricții la Permise și Înmatriculări din cauza noului coronavirus

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Și la nivelul Directiei Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au fost luate o serie de măsuri în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor teritoriale precum si a prevenirii răspândirii coronavirusului.

Redăm mai jos comunicatul transmis:
Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, în perioada 16-31 martie 2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, sectiunea Programari online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online - pasul 2, va rugăm să consultați site-ul Instituției Prefectului din județul dumneavoastră și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online si a actului de identitate - în original.

Solicitam tuturor persoanelor care sunt programate sa respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Activitătile de audiente, atât la sediul Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor cat si la sediile serviciilor publice comunitare teritoriale, vor fi suspendate în perioada 11-31 martie 2020, eventualele probleme pe care intentionati sa le semnalati urmând a fi transmise prin corespondenta poștala sau e-mail.

Pentru desfasurarea în conditii normale a activitatii contăm pe întelegerea dumneavoastra.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani