Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițist sucevean, lovit cu mașina de un șofer care nu a vrut să oprească în trafic

Polițist sucevean, lovit cu mașina de un șofer care nu a vrut să oprească în trafic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un polițist sucevean a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer pe care a vrut să-l oprească în trafic. Potrivit monitorulsv.ro, șoferul nu a aoprit la senmanul agentului de poliție și și-a văzut de drum, deși omul legii era pe carosabil. Din fericire, agentul a reușit să se ferească și să evite un impact frontal, însă a fost acroșat ușor de mașină. El a suferit o leziune la piciorul stâng.

Incidentul, s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 19.00, iar șoferul nu a fost deocamdată identificat. Speriat, agentul rănit nu a reușit să rețină numărul de înmatriculate al mașinii.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, pe 2 ianuarie, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana, format din doi poliţişti, a avut de executat un control în trafic în punct fix, între orele 17.00 şi 19.00, pe DJ 179D, pe traseul Arbore-Cajvana.

Aproape de ora 19.00, agentul Ciprian Lehaci a ieşit din maşina de serviciu şi a efectuat semnal de oprire unui autoturism de culoare închisă, care circula dinspre Arbore spre centrul localităţii Cajvana.

Conform declaraţiei agentului, şoferul a redus iniţial viteza, dând impresia că va opri, după care a accelerat brusc. În urma impactului lateral, agentul de poliţie a fost proiectat pe carosabil.

Agentul de poliţie a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu un traumatism de gambă stângă şi excoriaţii la mâna stângă, produse în urma căzăturii pe carosabil. Din fericire, leziunile sunt uşoare.

Poliţiştii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cel puţin în primă fază cercetările fiind demarate pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Ancheta vizează şi o posibilă infracţiune de ultraj, iar în funcţie de probatoriul care se va administra nu este exclusă nici încadrarea la tentativă de omor. Sigur că importantă va fi şi declaraţia şoferului, dacă acesta va fi depistat, cu privire la cum s-au petrecut lucrurile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani