Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru femei rănite în urma impactului dintre un autocamion și două autoturisme la Dorohoi – FOTO

Patru femei rănite în urma impactului dintre un autocamion și două autoturisme la Dorohoi – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident de circulație produs luni, 28 ianuarie 2019, în jurul orei 17:00, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Peugeot a oprit la sensul giratoriu din apropierea complexului comercial NEST și a supermarketului Penny pentru a ceda trecerea unui alt autoturism aflat în giratotiu, iar în spatele acestui a oprit și un autoturism Volkswagen. Din spatele celor două autoturisme oprite pentru a ceda trecerea a venit un autocamion MAN care nu a mai reușit să oprească.

Autocamionul a impactat autoturismul Volkswagen care a fost proiectat în Peugeot, acesta din urmă fiind proiectat în sensul giratoriu. În urma impactului au fost rănite patru femei aflate în autoturismul Volkswagen. Acestea au fost preluate de o ambulanță și transportate la Spitalul Municipal Dorohoi.

Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului de pe autocamionul MAN și au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani