Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O femeie a ajuns la spital după o depășire riscantă

O femeie a ajuns la spital după o depășire riscantă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O femeie a ajuns la spital, iar autoturismul in care se afla a fost serios avariat, dupa o depasire riscanta a conducatorului auto.

Accidentul rutier a avut loc, joi dupa-amiaza, pe drumul european Botosani - Suceava, in apropiere de Apetrans. Un camion si un autoturism Volvo S60 s-au ciocnit, dupa ce primul a vrut sa faca stanga pe un drum, iar celalalt a intrat in depasire. Conducatorii auto dau vina unul pe celalalt, cand trebuie sa povesteasca accidentul.

Conducatorul autoturismului inmatriculat in Suceava spune ca cel aflat la volanul camionului nu a semnalizat ca vireaza la stanga. De partea cealalta, soferul camionului il contrazice. "Am semnalizat din timp stanga. Cand am semnalizat erau alte doua masini in depasirea mea. Le-am lasat sa treaca, dupa care am virat la stanga. In spatele meu mai era o masina care a vazut ca fac stanga si a oprit. Domnul cu masina asta nu stiu cum a aparut ca nu l-am vazut si a intrat in mine", a spus soferul camionului.

In urma impactului, pasagera de pe scaunul din dreapta fata a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital, insa se afla in afara oricarui pericol. Politistii botosaneni au ajuns si ei la fata locului si urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani