Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În acest week-end la Uvertura Mall

În acest week-end la Uvertura Mall

Vineri și sâmbătă, 25 și 26 septembrie 2015, Uvertura Mall Botoșani a pregătit pentru toți botoșănenii cinci evenimente: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, Ziua Europeană a Limbilor, ședințe gratuite AmpliFIT și 2 ateliere (dans și croșetat/împletit articole vestimentare).

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți – acțiunea va avea loc vineri, 25 septembrie 2015, începând cu orele 09:00, la etajul 4 al Centrului Comercial și are ca scop întâlnirea angajatorilor cu absolvenţii care sunt în căutarea unui loc de muncă. AJOFM va acorda servicii de mediere, informare şi consiliere profesională şi va prezenta date despre programele de formare profesională. „Informăm agenţii economici că participarea la bursă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante din judeţ” - AJOFM.

Astfel AJOFM Botoșani vine în sprijinul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare și consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilității forței de muncă a persoanelor înscrise în evidenţe.

Ziua Europeană a Limbilor – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 11:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Centrul Europe Direct Botoșani și Uvertura Mall Botoșani vor marca împreună una din cele mai importante zile europene și acel element definitor pentru orice cultură și civilizație: limba. La inițiativa Consiliului Europei, Ziua Europeană a Limbilor este celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie, începând cu anul 2001.

AmpliFIT și Uvertura Mall te invită să încerci ultima inovație în fitness!
Te așteptăm la Uvertura Mall, Calea Nationala nr. 91, Botosani, începând cu orele 16.00, sâmbătă, 26 septembrie cu sedințe de antrenament gratuite, vouchere de antrenament gratuit, demonstrații ale ultimei tehnologii germane AmpliTrain!

Atelier de croșetat și împletit articole vestimentare – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 15:00-17:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Clubul MODAS are pregătit un atelier de croșetat și împletit. La acest ateliere pot participa copii cu vârstele cuprinse între 6-14 ani. Activitatea propusă pune la încercare imaginația și creativitatea copiilor, fiind un mod distractiv de a-i face să învețe să lucreze în echipă, să împartă materialele puse la dispoziție și de asemenea, de a-i face să își materializeze imaginația în scop constructiv.

Atelier de Dans – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 18:00-20:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Clubul MODAS va organiza un atelier de dans Latino – Rumba, Jive. La acest ateliere pot participa copii cu vârstele cuprinse între 6-14 ani.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani