Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O botoșăneancă pe scena „X Factor”. Tânăra i-a emoționat pe jurați „M-am rugat de părinții mei să îmi cumpere un microfon”

O botoșăneancă pe scena „X Factor”. Tânăra i-a emoționat pe jurați „M-am rugat de părinții mei să îmi cumpere un microfon”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Olimpică, viitoare profesoară și complet dedicată lumii muzicale, Teodora Palade a urcat vineri seara pe scena „X Factor”, fiind pentru prima dată la un concurs.

Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 și a fost premiată și la olimpide. În timpul liber își face însă timp și pentru marea ei pasiune: muzica.

„Am hotărât să îmi dezvolt pasiunea pentru muzică și îmi editez singură videoclipurile pe canalul meu de Youtube. Am până acum 15. M-am rugat mult de părinții mei să îmi cumpere un microfon, o placă audio externă și o cameră”, a povestit Teodora, care s-a dovedit foarte creativă. Astfel, pentru a obține în studioul improvizat sunetele de care are nevoie, folosește sticle cu apă, bănuți sau zahăr.

Teodora, care este fiica profesorilor Corina și Laurențiu Palade, cântă la vioară și la pian încă de la vârsta de 8 ani. Destul de sigură pe ea, adolescenta de 16 ani din Botoșani, a fost complet dezarmată însă când Ștefan Bănică a oprit-o înainte de a termina de cântat. Tensiunea a continuat când și Delia s-a arătat de acord. „Mi se pare că ești între stiluri și nu știi ce să alegi. Trebuie să uiți tot ce știi și să o luăm de la capăt”, a sfătuit-o jurata.

Teodora Palade a trecut în etapa următoare cu patru de DA.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani