Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moarte cumplită pentru un adolescent de 17 ani din Iaşi

Moarte cumplită pentru un adolescent de 17 ani din Iaşi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un adolescent şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Un băiat din Iorcani, judeţul Iaşi, a murit carbonizat după ce rulota în care se afla a luat foc.

Tragedia s-a petrecut pe un drum forestier, din pădurea de pe raza satului Iorcani. Incendiul a fost descoperit de către un pădurar care a anunţat pompierii, informează newspascani.ro. După ce au stins flăcările, ei au făcut o descoperire şocantă: în rulotă se afla o persoană, al cărui corp era carbonizat în proporţie de 90%. Acesta a fost identificat cu ajutorul unor martori. Ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani.

S-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzei decesului, au confirmat reprezentanţii IPJ IAŞI. Incendiul s-ar fi propagat de la o sobă neizolată corespunzător care încălzea rulota, ce aparţine unei societăţi comerciale care efectua lucrări de exploatare a materialului lemnos. Administratorul acesteia le-a declarat poliţiştilor că băiatul venise în timpul zilei, însoţit de o altă persoană, pentru a achiziţiona lemne de foc, şi că ulterior a rămas peste noapte în rulotă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani