Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Minor lovit de o mașină condusă de o tânără de 19 ani, în a doua zi de Paște!

Minor lovit de o mașină condusă de o tânără de 19 ani, în a doua zi de Paște!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un accident rutier în care a fost implicat un minor a avut loc în a doua zi de Paște, luni 29 aprilie, în județul Botoșani.

Un copil de 8 ani a fost lovit de o mașină, la volanul căreia se afla o tânără de 19 ani care se deplasa spre localitatea Flămânzi. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că minorul nu s-a asigurat la traversarea străzii, tânăra șoferiță neputând să evite impactul, scrie botoșăneanul.ro.

„Din cercetări a rezultat că minorul de 8 ani se angajase în traversarea drumului public, în fugă și fără să se asigure corespunzător, fiind acroșat de autoturismul condus de o tânără de 19 ani, care se deplasa pe relația Zaicești-Flămânzi. În cauza se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Totodată, conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ,” a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ.

La locul accidentului a fost solicitată o ambulanță pentru a prelua minorul la Secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani