Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mega-acțiune de dezinfecție la Dorohoi

Mega-acțiune de dezinfecție la Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Primăria municipiului Dorohoi informează cetățenii asupra măsurilor de dezinfecție și igienizare a domeniului public care vor fi implementate începând de marți, 17martie.

Avand in vedere evolutia luptei impotriva COVID -19 Primaria municipiului Dorohoi anunta ca de astazi 17.03.2020 va incepe actiunea de dezinfectie a parcurilor locurilor de joaca, trotuarelor, intrarilor la blocuri, statiilor mijloacelor de transport public local si strazilor.

Deasemeni incepand cu data de 16.03.2020 s-a anulat programul cu publicul al Bibliotecii Municipale, al Casei de Cultura, al Cinematografului Melodia si al Stadionului Municipal.

Prin prezentul comunicat se face cunoscut că se impun executarea lucrărilor de dezinfecție și în PIAȚA CENTRALĂ DOROHOI in vederea prevenirii extinderii, infectării cu COVID19 și în acest sens se vor lua măsuri după cum urmează:

JOI 19.03.2020 ora 15.00 – toate tarabele, mesele vor fi eliberate in vederea dezinfectiei totale pe toate suprafețele, căi de acces, tarabe și mese, inclusiv bazar.

VINERI 20.03.2020 accesul în PIAȚA CENTRALĂ este ÎNCHIS inclusiv SPAȚII închiriate, BAZAR.

SÂMBĂTĂ se va relua activitatea normală.

Recomandam tuturor cetatenilor SA EVITE ZONELE AGLOMERATE care favorizeaza raspandirea virusului locurile de joaca si parcurile, sa respecte distanta de securitate sanitara recomandata si in special normele de igiena personala.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani