Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Locuință distrusă de jar căzut din sobă - FOTO

Locuință distrusă de jar căzut din sobă - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un jar a căzut din sobă pe materiale combustibile a lăsat o familie din satul Pleșani, comuna Călărași, fără acoperiș deasupra capului. S-a întâmplat ieri, în jurul prânzului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puțin înainte de ora 13.00. La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzilor de Intervenție Ștefănești și Trușești. Când pompierii au ajuns la locul intervenției, ardeau atât bunurile din interior, cât și acoperișul. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Locuința a ars în proporție de cca. 80%, pagubele fiind de cca. 30.000. S-au salvat celelalte clădiri din gospodărie, bunuri estimate la cca. 50.000 de lei.

Cu o oră înainte de a fi solicitați să intervină pentru stingerea incendiului produs pe raza comunei Călărași, pompierii din Ștefănești au acționat și pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs pe raza satului Brăteni, comuna Dobârceni. Incendiul a fost stins înainte de a produce pagube materiale. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 80.000 de lei.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani